Impozit medici. Lider PNL, atac la Dragnea: Vă dă afară din țară. Întrebări pentru liderul PSD

Liviu Dragnea anunțase că salariile medicilor nu vor mai fi impozitate de la 1 ianuarie 2018, el adăugând că această măsură va fi luată pentru a-i determina pe medici să nu mai plece la muncă în străinătate. 

După acest anunț, liberalul Florin Cîțu a răbufnit pe o rețea de socializare. Acesta susține că prin acestă măsură va îndepărta românii de țară, postând ulterior și câteva întrebări pe care ”țara a început să și le pună după o oră de stupefacție” de la anunșul liderului PSD.

”Dragnea te da afara din tara daca nu esti medic...

Guru finantelor romanesti, Liviu, a emanat inca o idee menita sa asigure cresterea spectaculoasa a economiei. Acoperind practic toate domeniile, autodidactul ataca cu curaj problema medicinei romanesti. Asa cum o intelege el.

Afima sus si tare ca incepand cu 2018 medicii nu vor mai plati impozite in Romania. Dupa o ora de stupefactie toata tara a inceput sa-si puna intrebari.

Iata cateva:

- despre care medici vorbeste domnul Dragnea? Cei de la stat, cei din privat, sau despre toti?

- in aceasta psihoza creata de vestea marelui conductor, parintii ii orienteaza pe copii spre medicina. Nu sunt prea putine cele 8 spitale regionale si unul republican din programul de guvernare in aceste conditii?

- ce vor face doctorii din Ungaria, Bulgaria, Moldova si Serbia? Vin toti sa-si declare afacerea in Romania? Dar ce facem cu romanii nostri atunci?

- ce vom face cand vom avea mai multi doctori decat farmacii, cazinouri si case de pariuri?

- ce facem daca romanii devin mai sanatosi?

- cine va plati pentru translatorii din spitale? crede cineva ca studentii straini la medicina din Algeria, Iran, Liban, Libia, Congo, Pakistan, Bangladesh mai pleaca acasa?

- dar noi astia care nu suntem medici ce facem? noi putem sa plecam?”, a scris liberalul pe contul personal de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel