Impozit IT. Chirieac: Se va răsfrânge grav. O industrie de vârf, împotriva sa

Rareș Bogdan - Ludovic Orban
Rareș Bogdan - Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat în direct la România TV cu privire la declarația controversată făcută de liderul PNL, Ludovic Orban, despre renunțarea la facilitățile pe care lau cei care lucrează în sectorul IT. 

"Scăparea domnului Orban este comparabilă cu greșeala lui Băsescu vis-a-vis de doctorul Raed Arafat, în 2002, atunci când a încercat să îl schimbe din funcție. Exact același tip de greșeală l-a făcut și domnul Ludovic Orban. În momentul acesta, o întreagă industrie de vârf este brusc împotriva sa. Mai departe, nici măsurile pe care le anunță domnul Florin Câțu nu sunt discutate, nu au fost votate la europarlamentarele din 26 mai. Probabil că dânsul se gândește că guvernul o să cadă la moțiunea de cenzură și va veni imediat la putere. Multe dintre prevederile de acolo sunt profund discutabile. Va fi o perioadă de tulburență politică și se va răsfrânge grav în economie”, a precizat analistul politic Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Mediaș, că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit. „Orice venit trebuie impozitat. Nu poți să creezi facilități fiscale care îmbracă forma unor privilegii", a spus Orban.

Vezi și: Scandal în PNL. Un lider îi cere demisia lui Ludovic Orban

Impozit IT. Război USR-PNL, după declarația lui Orban: O imensă prostie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel