Imperiul lui Liviu Negoiţă: 2 vile de lux de aproape 5 milioane de euro - GALERIE FOTO

Surse apropiate lui Liviu Negoiţă, primarul Sectorului 3, susţin că acesta ar avea o vilă de lux în Italia care valorează peste două milioane de euro. Vila este situată în staţiunea Pianello del Lario, din provincia Como, una dintre cele luxoase zone din Peninsulă. Imperiul lui Negoiţă se întinde şi în România. Primarul Sectorului 3 mai are o vilă la Baloteşti, în apropiere de Bucureşti, care este evaluată la peste 2 milioane de euro. Conform declaraţiei de avere, Liviu Negoiţă, câştigă 10.500 de euro pe an, la care se mai adaugă şi veniturile soţiei.

Vila din Italia

Vila din Italia este un adevărat palat. Reşedinţa este ridicată pe o stâncă, cu o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, structuraţi pe trei etaje. Vila are piscină exterioară, din care se intră direct într-un imens living cu bar, conform surselor citate de CanCan.

Como este una dintre cele mai scumpe zone ale Europei. Oamenii de afaceri care trec des prin zonă susţin că o vilă cum este cea a lui Liviu Negoiţă ar putea ajunge şi la un preţ de peste 20 de milioane de euro. Preţurile în zonă sunt extrem de ridicate, tocmai de aceea evaluarea de 2 milioane de euro avansată de Can Can ar putea fi greşită, având în vedere luxul şi dimensiunile vilei.

Vila de la Baloteşti

Vila de la Baloteşti este ceva mai modestă. Are două etaje şi mansardă, se întinde pe nu mai puţin de 385 de metri pătraţi, potrivit propriei declaraţii de avere. Este o adevărată fortăreaţă, supravegheată de camere video, pentru securitatea primarului. Întregul domeniu are 4.000 de metri pătraţi.

Vila din Italia

Potrivit ultimei declaraţii de avere, din 2011, Liviu Negoiţă a câştigat 46.000 de lei (10.500 de euro), adică o leafă lunară de 3.800 de lei (870 euro). Primarul a mai încasat 1.200 de euro pe lună din închirierea unui apartament. Mult mai bine plătită este soţia sa. Carmen Negoiţă (48 de ani), vicepreşedinte al Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), a câştigat, în 2011, 423.000 de lei (97.000 euro). Carmen Negoiţă deţine 33% din părţile sociale ale Centrului Medical Panduri, participaţie care i-a adus, anul trecut, dividende de 90.000 de lei (20.700 euro).

Vila de la Baloteşti

Numai întreţinerea lunară a celor două locuinţe ar costa probabil mai mult decât salariul primarului de la Sectorul 3. Taxele şi impozitele, plus asigurarea facilităţilor, îl costă pe Liviu Negoiţă o mică avere De curând, primarul a început şi o serie de renovări la vila din Baloteşti. Pe pereţii laterali al imensei locuinţe, muncitorii au ridicat schele, pentru a putea face lucrările de întreţinere, totul fiind mascat de panouri verzi de protecţie, conform Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel