Imn suporteri. Echipei națională de fotbal a României are imn - VIDEO

Imnul suporterilor echipei naționale de fotbal a fost lansat, luni, la sediul Federației Române de Fotbal, în prezența trupei Iris, și va răsuna pentru prima oară pe stadion cu prilejul meciului România-Ungaria din 11 octombrie.

Asistăm la un eveniment deosebit, lansarea imnului suporterilor echipei naționale de fotbal a României. Ne-am dorit să avem posiblitatea de a renaște tradiția imnului suporterilor echipei naționale de fotbal a României. Vrem să regăsim spiritul combativ, dorința de victorie, mândria că aparținem României, capacitatea noastră să fim reuniți în jurul unui simbol național numit echipa de fotbal a țării noastre, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Nelu Dumitrescu, liderul și fondatorul trupei Iris, a spus la rândul său: În anul 2016 trupa noastră face 40 de ani. Vreau să facem această sărbătoare dublată de o calificare a echipei naționale de fotbal a României la Campionatul European din 2016. Hai România!. La conferință au participat și ceilalți membri ai trupei de rock: Valter Popa (chitară), Doru Boro Borobeică (bas), Rafael (voce) și Relu Marin (clape).

Răzvan Burleanu a oferit membrilor Iris un tricou al echipei naționale, cu numărul 38 și cu numele Iris. În 2014, Iris împlinește 38 de ani de la constituire. Imnul se poate asculta în întregime pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal: www.frf.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel