IMM INVEST PLUS. Ciucă: În situație de criză, există o singură soluție: investiții, investiții și iarăși investiții

Sursă foto: Gov.ro
Sursă foto: Gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă a participat la ceremonia de semnare a convențiilor de garantare pentru noul program guvernamental IMM INVEST PLUS, în anul 2022.

În cadrul acelui eveniment, premierul a spus că în situație de criză există o singură soluție: investiții, investiții și iarăși investiții. 

„Am spus-o de fiecare dată, în situație de criză, există o singură soluție: investiții, investiții și iarăși investiții. Ca atare, prin tot ceea ce am întreprins și vom întreprinde în continuare, vom continua să susținem mediul de afaceri şi, desigur, vom folosi toate resursele financiare la dispoziție, atât cele de la bugetul de stat, cât și cele care provin din fondurile europene. Trebuie să depășim această situație și nu o putem face decât împreună. Ca atare, vă rog să mizați, în continuare, pe întreaga noastră putere de înțelegere, pe întregul nostru sprijin și, desigur, deschiderea către dialog”, a zis Nicolae Ciucă.

Vezi declarațiile complete făcute de premier:

„Mă bucur foarte mult și îi felicit pe semnatarii acestor acorduri. Este un eveniment binevenit, pentru că marchează un parteneriat anterior acestei semnării de contracte, de acorduri. Este un parteneriat onest, între Guvern, mediul de afaceri și bănci. Dorim să asigurăm, în continuare, antreprenorii din România că la nivelul Guvernului și al celorlalte instituții ale statului, precum și la nivelul sistemului bancar, căutăm soluții astfel încât să putem să sprijinim mediul de afaceri și să reușim, prin măsurile pe care le luăm împreună, prin dialogul susținut pe care îl avem cu mediul de afaceri, să asigurăm menținerea unei dinamici corespunzătoare economiei românești.

Am spus-o de fiecare dată, în situație de criză există o singură soluție: investiții, investiții și iarăși investiții. Ca atare, prin tot ceea ce am întreprins și vom întreprinde în continuare, vom continua să susținem mediul de afaceri şi, desigur, vom folosi toate resursele financiare la dispoziție, atât cele de la bugetul de stat, cât și cele care provin din fondurile europene. Trebuie să depășim această situație și nu o putem face decât împreună. Ca atare, vă rog să mizați, în continuare, pe întreaga noastră putere de înțelegere, pe întregul nostru sprijin și, desigur, deschiderea către dialog.

Nu cu mult timp în urmă, am încheiat o întâlnire cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României. A fost o activitate cât se poate de deschisă, astfel încât să putem să identificăm soluții împreună, soluții care vizează întreg spectrul activităților economico-sociale. Am garanția că, prin aceste demersuri, putem să rămânem în continuare la fel de solidari și putem să găsim soluțiile care să ne sprijine să depășim cât mai ușor situația complicată prin care trecem astăzi. Vă mulțumesc și vă doresc succes în tot ceea ce faceți”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel