IMM Invest. Ciolacu: Cîțu a COPIAT PROST. A transformat Ministerul Finanțelor într-o POȘTĂ

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, reacșionează dur la adresa lui Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, după ce astăzi a fost relansat site-ul IMM Invest. 

”În ceea ce privește vestitul și celebrul site al domnului Cîțu, domnul Cîțu a transformat Ministerul Finanțelor într-o poștă. Site-ul și proiectul a fost copiat după IMM Invest făcut de Partidul Social Democrat din 2017, îl regăsiți în Ordonanța de Guvern 110 din 2017. La fel cum domnul Orban a copiat programul de guvernare al PSD, pe care l-a folosit în Parlament, același lucru l-a făcut și domnul Cîțu. Singura problemă este că l-a copiat prost. Nu a făcut o convenție foarte clară cu băncile, pentru ca Ministerul de Finanțe să fie decidentul celor care accesează această platformă și acești bani. Vorbim de IMM-uri, vorbim de 60% din PIB și vorbim de 60% din angajații din România.

Cine aprobă creditele?

Băncile vor hotărî cine va primi și cine nu va primi aceste credite. Fără un accept în prealabil din partea băncii degeaba accesezi site-ul domnului Cîțu. Aici se primesc doar documente pe care le centralizează și le trimite către bănci pentru analiză. Același lucru putea să-l facă și Poșta Română. Nu trebuia folosit Ministerul Finanțelor. Este o abordare greșită”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, într-o conferință de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel