Imigranții refuză România. Ce spune Chirieac

Migranți înecați în Marea Egee
Migranți înecați în Marea Egee

Mihăiță Calimente, președintele Comisiei pentru controlul SIE, a declarat, marți, după o consultare cu Mihai Răzvan Ungureanu, directorul SIE, că migranții alocați României  nu prea se înghesuie să vină aici, într-o țară care nu este membră Schengen. Analistul Bogdan Chirieac a declarat că este de înțeles decizia acestora, în contextul în care  patru milioane de români au ales să părăsească România.

Mihai-Răzvan Ungureanu, directorul SIE a fost convocat, marți la Comisia parlamentară comună pentru controlul activității SIE pe teme legate de situația din Siria și migranți.

Despre migranții care urmau să vină din această lună în România, Mihăiță Calimente, președintele Comisiei de control SIE, a declarat că aceștia refuză să părăsească o țară membră Schengen pentru a veni în România. "Sunt oameni informați, sunt oameni care știu despre ce este vorba și probabil că nu doresc să vină în România", a spus Calimente.

"Dacă patru milioane de români au ales și ei să-și părăsească țara, de ce să ne gândim  că 300 de refugiați sirieni nu vor să plece din Gemania ca să vină în România. Eu îi înțeleg pe oameni bine", a declarat Bogdan Chirieac. 

[citeste si]

"Oricum e o decizie înțeleaptă în ceea ce-i privește. Românii nu au nevoie de străini pentru a-și destruge țara. O fac ei senzațional de bine, nu este nevoie de dușmani externi pentru  România ca să definitiveze  distrugerea acesteia". 

Refuzul refugiaților de a veni în România este o veste, care "pe fond ne liniștește. Poate că ar trebui să ne dea de gândit dacă România nu mai este suficient de bună nici măcar pentru refugiații din Irak, Siria, Afganistan sau  Eritreea. În general aceasta reprezintă o informație care liniștește pe foarte mulți", a declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel