"Îmi iau un Challenger cu 10 milioane de euro!", afirmă Gigi Becali

becali_003
becali_003

"Îmi cumpăr un Challenger", a declarat Gigi Becali, după ce omul de afaceri Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, a anunţat că va investi 16,5 milioane de dolari şi 9 milioane de euro într-o nouă afacere. Este vorba despre achiziţia unui avion şi unui elicopter, pe care le va opera în regim de taxi aerian alături de o a treia aeronavă, care va fi cumpărată de Gigi Becali.

"Am cumpărat un avion Hawker 900 XP cu 9 locuri şi un elicopter Dolphin cu 5 locuri, care vor fi operate în regim de taxi aerian de către firma Inter Aviation. Firma este deţinută în proporţie de 51% de fiica mea, Adina Niculae, restul fiind în proprietatea InterAgro", a declarat pentru Mediafax, Ioan Niculae.

El a adăugat că avionul, care este nou, va intra în posesia Inter Aviation la sfârşitul lunii mai, iar elicopterul o lună mai târziu.

"Am discutat şi cu Gigi Becali, care vrea să cumpere o aeronavă Challenger 604, să operăm şi aeronava lui. Vrem să amenajăm o mică aerogară la aeroportul Băneasa, iar Gigi Becali va avea, la rândul lui, acces la aeronavele noastre", a spus Niculae.

Contactat,  Gigi Becali a confirmat că va cumpăra un avion în următoarele 2-3 luni, pe care va plăti circa 10 milioane de euro.  "Îmi cumpăr un Challenger, ca să am eu avion când am nevoie. Îl operez cu Niculae când nu-l folosesc eu, ca să scap de cheltuieli. Acesta este doar începutul, iar dacă firma nu va avea pierderi, ne extindem şi cu alte avioane", a mai spus Becali.

"Vom putea acoperi tote zborurile către orice destinaţie din Europa şi putem ajunge şi până în Dubai. Avionul Howker are o autonomie de zbor de 5.200 de kilometri. Toate aeronavele au finisaje ultramoderne, stewarzi şi piloţi cu experienţă. Avem deja un pilot cu 17.000 de ore de zbor şi care a pilotat chiar şi avionul preşedintelui Azerbaijanului", a mai spus Niculae.

Niculae vrea ca firma nou înfiinţată să opereze, în următoarea perioadă, 4-5 aeronave, plus cea a lui Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel