Câteva imagini din România au făcut înconjurul lumii. Vedeta care a acaparat atenția presei

presa
presa

După ce în urmă cu câteva zile, presa din Italia scria despre scandalul iscat la Antena 1 - dintre Cheloo și concurentul Paolo Lagana de la X Factor - iată că România este din nou în atenția presei din străinătate.

De această dată, Vlad Chiricheș este vedeta despre care scriu ziarele din afara țării noastre. Acesta a petrecut weekend-ul trecut alături de mai mulţi fotbalişti de la Steaua, iar la plecarea din club abia se ţinea pe picioare. Întâmplarea a fost surprinsă de o cameră de filmat și a făcut înconjurul internetului.

Imaginile cu Chiricheș au fost preluate imediat de presa din Spania, Italia, Portugalia, chiar și Suedia. Site-ul spaniol elmundodeportivo.es a scris ”Un jucător de-al lui Tottenham a fost surprins beat de camerele de filmat. Blonda care îl însoțea n-a mai avut ce să facă, jucătorul a căzut secerat!”. Pe site-ul Maisfutbol.pt titlul a fost: "Vlad Chiricheş a fost prins în stare de ebrietate avansată".

Englezii au fost însă ceva mai îngăduitori și au prezentat într-o notă mai amuzantă știrea. “Din fericire pentru fanii lui Spurs, Chiricheș a fost în stare să se țină mai bine de atât pe picioare pe teren”, a scris DailyMail, conform Dolce Sport.

Catalanii de la Mundo Deportivo şi olandezii de la Votebal au prezentat imediat imaginile, cei din urmă având chiar un material mai amplu. Ibericii anunţă că Tottenham ar putea lua măsuri, Chiricheş făcând o imagine proastă clubului, scrie și GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel