Imagini dragi președintelui Băsescu - Galerie foto de la botezul Sofiei

Președintele Traian Băsescu a postat pe o rețea de socializare mai multe fotografii de la cel mai important eveniment care a avut loc, sâmbătă, în familia sa: botezul nepoatei sale, Sofia Anais.

Nepoata preşedintelui Traian Băsescu, Sofia Anais, a fost botezată, sâmbătă, la Biserica Sfântul Spiridon Nou. La plecare, preşedintele a spus că a fost un eveniment foarte frumos şi că i-a plăcut slujba.

Sofia Anais, fiica Elenei Băsescu și a lui Bogdan Ionescu, a avut trei nași la Botez: Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului, și medicii Monica şi Cătălin Cârstoiu.

Darul lui Dorin Chirtoacă pentru fina lui a fost “O ie, o cămaşă naţională, aşa cum a făcut cadou şi pentru miri la nuntă", iar Monica şi Cătălin Cârstoiu au precizat presei că îi vor oferi cadou un costum popular muscelean, cusut într-o casă ţărănească din Muscel, alături de o Biblie.

Între cei care au participă la acest eveniment s-au numărat și buncii din partea tatălui ai Sofiei Anais, Ioana Băsescu, alături de prietenul ei, Mircea Băsescu, Elena Udrea, prinţesa Lia.

Un sobor de 12 preoți au oficiat slujba de botez a micuței Sofia Anais.

Întrucât este postul Crăciunului, petrecerea de botez care a urmat botezului este una restrânsă, în familie, la Vila Lac, una lărgită fiind planificată în 18 ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel