Imagini cu Ponta din crama lui Ghiță

Sebastian Ghiță a afirmat, în interviul pentru Ion Cristoiu, că are poze cu Laura Codruța Kovesi din crama sa. 

Socrul lui Sebastian Ghiță a afirmat, în contextul în care DNA tocmai ce i-a pus sechestru pe conturi: ”Din păcate pentru Kovesi și contul meu, a venit la cramă. Nu a fost adusă cu forța, nu a fost ținută cu forța. Ea a mințit ani de-a rândul că nu a fost la petreceri, nu s-au întâlnit. Vreau să vă spun că multă vreme m-a apăsat pe suflet aceasta contrazicere. Mă bucur că am avut ocazia să spun că a mințit. A fost acolo. A stat lângă mine. Ce pot să spun mai mult. Pot spune și alți membri ai familiei, ospătarii, lumea care a participat acolo. Nu mai există în casă niciun duplicat al fotografiei. În fotografie apar suficiente persoane. E poză de grup, e poză și mai restrânsă”. 

În acest context, Antena 3 a difuzat imagini din 2013 din cramele lui Sebastian Ghiță, pentru a fi idenfiticat locul unde ar fi făcut fotografia Sebastian Ghiță și Laura Codruța Kovesi. 

(w670)

(w670)

De-a lungul timpului, imaginile au fost rostogolite în presă. Acestea sunt filmate în cramele lui Ghiță, acolo unde s-ar fi făcut poze cu Laura Codruța Kovesi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel