Simona Halep, imagine emoționantă cu cea mai importantă persoană din viața ei

Tenismena Simona Halep a profitat de puținul timp liber pe care îl are pentru a le-o prezenta fanilor pe cea mai importantă persoană, nepoata sa. Imaginea i-a emoționat pe fani, iar comentariile lor nu au întârziat să apară.

 "V-o prezint pe cea mai importantă persoană", este mesajul transmis de Simona Halep în dreptul imaginii postate pe Facebook. 

 (w670)

"Să-ți trăiască nepoțica și să fie a doua Simona Halep în tenis! Iar tu să te bucuri mereu de gingășia ei până îți întemeiezi o familie, cu mulți copii frumoși, talentați si cuminți ca tine! Love u / Sunteți minunate, Simo! Rămân uimită de emoție și admirație. / Chipul tău frumos radiază de fericire. Să-ți trăiască, draga noastră! Nu uita Campioana noastră, TU EȘTI FOARTE IMPORTANTĂ ȘI PREȚIOASĂ PENTRU NOI", sunt câteva dintre comentariile postate de fanii Simonei Halep.

Totodată, un fan s-a revoltat și  i-a transmis că va avea timp să se bucure de nepoței după ce se va retrage din sport, acum trebuie să își vadă doar de carieră. "Sunt sigur că vei avea vreme să te bucuri de nepoței după ce te vei retrage din activitatea sportivă. Acum, în anii aceștia, este timpul să îți vezi de carieră și atât, asta dacă vrei să continui în topul mondial.", a scris acesta pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel