Imagine de MILIOANE cu Dragnea și o femeie. Hitter a scos-o pe piață

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

A apărut cea mai interesantă imagine cu Liviu Dragnea alături de o femeie.

Creația îi aparține celebrului pictor Paul Hitter. Artistul a scos la licitație un tablou în care este înfățișat președintele PSD. O parte din banii strânși vor fi donați către un caz social.

”Telemorman, Liviu Dragnea, ulei pe pânză, 100/90cm. Licitația va fi deschisă până la 21 decembrie. Prețul pornește de la 100 euro. Puteți licita în comentarii sub tablou (n.r. - de pe pagina de Facebook a lui Paul Hitter). 40% din suma finală va merge către un caz social. Asociația Neamunit va prezenta acest caz social în zilele următoare! Mulțumim!”, a anunțat Paul Hitter.

Artistul a venit cu tabloul în emisiunea lui Subiectiv, realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

"Aici îl avem pe Liviu Dragnea, cel care a devenit coșmarul național pentru unii. Am pictat această lucrare și pentru a ne mai relaxa pentru că suntem prea înverșunați unii împotriva altora", a zis Paul Hitter.

Paul Hitter este un pictor român care a studiat la Academia de Artă din Munchen în clasele artiștilor: Nikolaus Lang, Sean Scully, Karin Kneffel. Până în prezent, a expus în expoziții personale și de grup în București, Praga, Los Angeles, Marsilia, Milano, Paris, Las Vegas, Salt Lake City.

Nu uitați: pentru tabloul cu Liviu Dragnea puteți licita pe pagina de Facebook a artistului, în dreptul creației, la secțiunea comentarii.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel