Ilinca Vandici, despre tatăl pe care l-a pierdut: A fost destul de impunător, nu accepta jumătăți de măsură! A fost exemplu de bărbat

Sursa foto: Facebook Ilinca Vandici Oficial
Sursa foto: Facebook Ilinca Vandici Oficial

Ilinca Vandici a vorbit despre pierderea tatălui său. Vedeta a rememorat câteva dintre cele mai frumoase amintiri cu acesta, dar a vorbit și despre modul în care se purta cu ea și sora ei.

"De tata am fost foarte apropiată… Se spune că fetele au o relație specială cu tații, așa a fost și în cazul meu! A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate, verticalitate, exemplul de bărbat, soț, tată perfect. Îmi este greu să desprind o singură imagine, amintire despre tata, pentru că toate fac parte dintr-un carusel atât de frumos!

Tata a fost destul de impunător din punct de vedere al educației, nu accepta jumătăți de măsură; dacă nu excelam la școală, nu aveam voie să facem activități extrașcolare care ne făceau plăcere. Îl moștenesc pe tata din foarte multe puncte de vedere. Adoram diminețile de duminică, acele momente când noi nu aveam școală și el nu mergea la job, iar câtă vreme mama ne pregătea micul dejun, eu cu sora mea ne cuibăream lângă tata și ne uitam la televizor și povesteam diverse. Erau niște momente ale noastre de care îmi aduc cu drag aminte, de fiecare dată. Mama, de asemenea, a fost și este mereu alături de noi. O iubim până la cer și înapoi, este cea mai echilibrată și frumoasă ființă pe care o cunosc", a povestit Ilinca Vandici pentru viva.ro.

Cât despre pierderea părintelui său, vedeta mărturisește că îl simte mereu în preajma ei. "Cu siguranță îl simt aproape! Dar pentru a reuși să le simți prezența, trebuie să crezi în asta și să le păstrezi mereu amintirea vie! Eu așa fac și sunt sigură că mă veghează și mă ajută, atunci când am nevoie, prin semne, vise, oameni, situații… Simt că tatăl meu este mereu lângă mine, lângă noi…".

Tatăl Ilincăi Vandici a murit după ce vedeta a câștigat concursul de Miss

De curând, Ilinca Vandici a vorbit despre acest episod negru din viața ei. Și-a amintit de momentul în care a câștigat un concurs de Miss și a mers la spital la tatăl ei, care după ceva timp urma să moară, cu florile în mână și cu coronița de câștigătoare pe cap. I-a fost foarte greu să se reculeagă după acea tragedie și, chiar și astăzi, când vorbește despre asta o încearcă emoții puternice.

"M-a sunat mama într-o seară și mi-a spus că nu se simte bine deloc. Ăla a fost momentul în care s-a întors pe o parte, cu fața la perete, nu cu fața la mine... și a murit! În momentul în care l-am pierdut pe tata, mi-am dat seama că sunt singură. Chiar dacă nu am primit acel Bravo, sunt sigură că este mândru de mine (...)  Poate are și legătură cu faptul că tata și-a dorit un băiat", a spus llinca Vandici în emisiunea "În oglindă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel