Iliescu: Nu trebuie să tratăm PDL de pe poziţii de duşmănie

iliescu
iliescu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, că PDL trebuie să-şi "lingă rănile", să „tragă concluziile cuvenite” şi să se redreseze. Victoria USL a transformat “peste noapte” PDL într-un partid mic și a reprezentat și o respingere “a domnului Băsescu, care și-a pus amprenta asupra politicii Guvernului din ultima perioadă”, a precizat Iliescu.

 „În istoria unui partid sunt diferite momente. Dacă nu trag concluziile cuvenite, acum ar trebui să îşi lingă rănile după o bătălie pierdută, pentru că este o lecţie usturătoare pe care au primit-o de la cetăţeni. Orice partid poate să se redreseze dacă ia în serios semnalul primit de la cetăţeni, dacă nu riscă să dispară”, a precizat Iliescu.

 De asemenea, el a susţinut că democrat – liberalii au în spate o istorie şi ar trebui să „se aşeze cu seriozitate să înveţe şi să se pregătească” pentru ca în următoarea perioadă să „slujească mai bine treburile obştei”.

 Fostul şef de stat a apreciat că bătalia politică trebuie să fie în slujba şi interesul cetăţeanului. „Nu trebuie să tratăm de pe poziţii de duşmănie. Suntem adversari politici, dar în ultimă instanţă fiecare vrea să slujească mai bine interesele ţării. Uneorii, oamenii îşi pierd busola când ajung la putere. Şi asta e penalizat de către cetăţeni”, a mai declarat Ion Iliescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel