Iliescu, interviu Le Figaro. Dragnea: Acolo a fost un interes

Ion Iliescu
Ion Iliescu

Liviu Dragnea a comentat interviul acordat de fostul președinte al României, Ion Iliescu, publicației franceze, Le Figaro.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că interviul acordat de Ion Iliescu publicației Le Figaro ar putea avea de fapt un interes.

"Hai să plecăm de la Le Figaro. Acela nu a fost de fapt un interviu, ci o discuție înregistrată cum a fost înregistrată. Cei care au urmărit subiectul vor putea să își dea seamna că acea discuție a fost pusă cu mâna. Dacă s-a dovedit că a fost o minciună, o mistificare, înseamnă că acolo a fost un interes. Tot în Franța, a apărut într-un ziar de mic tiraj, că guvernul francez e supărat pe mine pentru că eu blochez corvetele pentru că vreau să le iau de la olandezi. Habar nu am cu cine o să le facă. Am văzut români care au spus – domnule, cum să facă așa ceva. Aici cred că s-a greșit de către fostul ministru al Apărării sau Guvern. Trebuia luat G2G și să decidă cu cine mergi, pentru că nu se cumpără biciclete, ci sisteme de apărare", a declarat Liviu Dragnea, în emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3.

Vezi și: Dragnea: Trebuia sa intervină SRI! E una dintre cele mai mari probleme de securitate națională

Dragnea: Stanciu m-ar fi achitat dacă o propuneam la CCR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel