Iliescu îi compară pe Antonescu și Ponta cu un soț și o soție

Ponta Antonescu
Ponta Antonescu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, că "frecuşurile", "neînţelegerile" şi "tensiunile" dintre liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, sunt de înțeles. El a comparat situația din USL cu ceea ce se întâmplă într-o familie, între soţ şi soţie.

Solicitat să comenteze atacurile lui Crin Antonescu la adresa lui Ponta, Iliescu a precizat, potrivit Mediafax: "Relaţiile umane sunt relaţii complicate şi coaliţiile politice nu sunt lucruri uşoare. Dar eu cred că nu e bine să se rupă o alianţă care şi-a demonstrat eficienţa şi necesitatea în condiţiile actuale ale ţării. Frecuşurile, neînţelegerile, tensiunile care apar sunt un lcuru firesc. Aşa se întâmplă şi într-o familie, între soţ şi soţie, şi într-un cuplu. Nu totdeauna merg lucrurile foarte uşor şi apar tensiuni."

Iliescu a spus că aceste tensiuni sunt fireşti, importantă fiind înţelepciunea de a le depăşi. "Deci sunt de înţeles, sunt fireşti. Totul este înţelepciunea de a şti să treci peste aşa ceva. Eu sunt convins că se vor găsi căi pentru a depăşi nişte tensiuni temporare", a spus Ion Iliescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel