Iliescu: E prea devreme ca Ponta să candideze la preşedinţie. Pierde prin însuşirea limbajului băsescian

iliescu
iliescu

Preşedintele de onoare al „Nu l-aş încuraja să candideze. E prea devreme pentru Victor Ponta'”, a declarat Iliescu la Pro Tv. Acesta a subliniat că viitorul şef al statului trebuie să fie o persoană total diferită de actualul preşedinte, o persoană care să respecte legea, fiind de părere că Victor Ponta pierde prin însuşirea limbajului băsescian.

Geoană a torpilat şansele lui Adrian Năstase şi în 2009 pe ale sale

În ceea ce-l priveşte pe Mircea Geoană, Ion Iliescu a precizat că acesta şi-a torpilat singur şansele reale la alegerile prezidenţiale din 2009. „Mircea Geoană a reuşit să îi torpileze şansele lui Adrian Năstase, spunând că nu avem nevoie de voturile PRM. Apoi, şi-a torpilat singur şansele reale pe care le-a avut la alegeri. Eu sunt un om realist şi tolerant şi ştiu că nimeni nu e perfect, dar în momentul în care Mircea Geoană a preluat conducerea PSD, atunci partidul a pierdut, nu eu, iar el nu a câştigat nimic”, a afirmat Iliescu.

Crin Antonescu ar fi un om bun de stânga

Preşedintele de onoare al PSD s-a referit şi la calităţile liderului PNL, Crin Antonescu, precizând că acesta ar fi un bun om de stânga. „Crin Antonescu nu prea are virtuţi de om de dreapta care să îl motiveze ca om politic pur sânge de dreapta. Chiar este deschis către problematica socială”, a spus Ion Iliescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel