Iliescu - candidat PSD prezidențiale. Chirieac: E IMPOSIBIL! O glumă

Membri PSD
Membri PSD

Ion Iliescu a declarat în interviul acordat pentru Le Figaro că PSD ar trebui să îl susțină pe liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, la alegerile prezidențiale din 2019. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat afirmație făcută de fostul președinte al României.

”Este pur și simplu opinia domnului Iliescu. Din punct de vedere practic, este imposibil ca PSD să nu aibă un candidat la președinție. Un partid cu 700.000 de membri nu are un candidat la președinție, dar în schimb vrea să conducă țara? Din echipa de conducere a PSD-ului, în afară de Liviu Dragnea, președintele partidului, pe care l-am văzut cu ultimul său discurs, care este unul de lansare a campaniei electorale, tot mai sunt 6 - 7 personalități în jurul lui, cu capacitate de a candida la președinție.”, a spus Bogdan Chirieac, prin legătură telefonică, în emisiunea Cristinei Șincai, la România TV.

Cum poate fi susținut Tăriceanu de PSD la prezidențiale

Deși nu consideră că PSD îl va propune candidat la prezidențiale pe Călin Popescu-Tăriceanu, analistul politic prezintă o variantă despre cum ar putea fi susținut liderul ALDE de social-democrați la alegerile din 2019.

Știți cum poate fi susținut domnul Tăriceanu de PSD? Dacă intră în turul doi și candidatul PSD nu mai intră în turul al doilea. Atunci PSD se va alinia în spatele lui Călin Popescu - Tăriceanu., a adăugat analistul politic.

Bogdan Chirieac a continuat: ”Despre candidatul PSD la prezidențiale este o glumă. Și noi vorbim la masă că ar fi bun Tăriceanu, că a avut un discurs constant, e liberal, e o plăcere să îl privești, asculți, e european, dar nu e în zona PSD. E practic imposibil ca PSD să nu aibă un candidat.”

Vezi și: Prezidențiale 2019. Ion Iliescu spune numele candidatului PSD: Ar trebui să-l susțină

Ion Iliescu, interviu. Codrin Ştefănescu, prima reacţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel