Ilie Stan va fi noul antrenor al Stelei

ilie stan, antrenor la steaua
ilie stan, antrenor la steaua

Steaua schimbă din nou antrenorul, după al doilea semieşec din Europa League. Israelianul Ronny Levy va fi înlocuit în funcţia de antrenor principal de Ilie Stan. Cel puţin aşa a anunţat Gigi Becali după meciul cu AEK Larnaca (1-1).

Fost mijlocaş al Stelei are în spate aproape zece ani de antrenorat, dar nu a urcat niciodată pe „cai mari“. Chiar şi la echipe precum UTA, Gloria Buzău, Dunărea Giurgiu sau Victoria Brăneşti, Stan, prin munca sa, a reuşit să fie pe placul lui Gigi Becali, scrie realitatea.net. „Ce să le spun eu jucătorilor? Că ei aleargă, săracii, de le vine rău. Îl pun antrenor pe Ilie Stan. A făcut echipele mici să joace fotbal. Este disperat să vină la Steaua, este visul lui. O dată în viaţă ai un astfel de tren“, a spus Becali, care l-a acuzat şi pe managerul general Mihai Stoica că a dat greş cu Levy: „Nu mai pune Meme antrenor, că echipa pe care a condus-o el e pe locul pe care este. Nu joacă nimic, aşa că într-un fel e şi vina lui“.

Deşi Stan a preluat recent CS Mioveni, a acceptat oferta lui Gigi Becali fără să stea pe gânduri, iar vineri va fi instalat pe banca „roş-albaştrilor“. „Am vorbit cu Gigi Becali şi am acceptat să antrenez Steaua fără să stau prea mult pe gânduri. M-a sunat la miezul nopţii şi m-a întrebat dacă sunt pregătit. Normal că vin pentru că ăsta e visul meu, să antrenez Steaua. Cine nu vrea să ajungă la cea mai galonată echipă din România? Cunosc jucătorii şi am încredere în mine, nu va fi greu să mă adaptez, cred că voi reuşi“, a spus Ilie Stan, pentru GSP.

Citeşte şi:

Steliştii au aflat pe aeroportul din Larnaca că nu mai au antrenor. Ronny Levy a demisionat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel