Ilie Sârbu, replică la 'speculațiile' lui Klaus Iohannis. "Consilierii îl induc în eroare"

ilie sarbu
ilie sarbu

Ilie Sârbu, liderul senatorilor PSD, i-a dat replica lui Klaus Iohannis, după ce prezidențiabilul ACL ar fi fost indus în eroare de consilierii săi și a lansat speculații. 

"Referitor la speculaţiile lansate de domnul Klaus Werner Iohannis privind "baronii PSD" care l-ar fi determinat pe premierul Victor Ponta să candideze la preşedinţie, precizez că, aseară, la emisiunea Pressalert Live, m-am referit la preşedintii organizaţiilor județene şi, în niciun caz, nu am folosit termenul de "baroni". Sintagma a fost folosită exclusiv de moderatorul emisiunii, aşa cum se poate vedea clar pe înregistrarea acesteia, moment în care am vorbit şi despre sondajele de opinie care au condus la nominalizarea, votul în Congres şi celelalte etape aferente acestei candidaturi", precizează liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, pentru Klaus Iohannis.

Bogdan Chirieac: Ce a vrut să spună Dan Voiculescu despre Traian Băsescu

"Îl sfătuiesc pe domnul Iohannis să verifice mai atent recomandările consilierilor săi de imagine care, nu pentru prima oară, îl induc în eroare", a mai precizat Ilie Sârbu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel