Ilie Sârbu: Radu Mazăre n-are figura omului care poate intimida justiția

Radu Mazăre nu are figura omului care ar putea intimida justiția, iar, deocamdată, PSD nu are timp să se ocupe de sancționarea primarului Constanței pentru că "a scăpat la nervi" înjurătura la adresa procurorilor, a afirmat, marți, la RFI, liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Ilie Sârbu crede că înjurătura recentă a lui Radu Mazăre la adresa procurorilor a fost o reacție "la nervi... în stilul nostru românesc".

"Aşa se manifestă Radu Mazăre când ajunge şi el la limită. Însă de aici până la faptul că Radu Mazăre ar pune în pericol justiţia, haideţi să fim serioşi, îl cunoaştem pe Radu Mazăre! De la faraon la Mihai Viteazul... nu e omul, n-are nici figura omului care ar putea intimida justiţia, nu face lucrul ăsta. Probabil la nervi a scăpat această... în stilul nostru românesc, de ce să nu recunoaştem. Ne mai scapă şi nouă câteodată", a afirmat liderul social-democrat Ilie Sârbu, în opinia căruia răbufnirea edilului Constanței la adresa procurorilor "a fost un moment de furie" pe care l-a tratat "ca atare, cum mai sunt şi alte momente de furie ale altora".

PSD n-are timp de sancționarea lui Mazăre

Radu Mazăre are o problemă personală directă cu justiția, mai spune Ilie Sârbu, potrivit căruia nici  nu se pune problema ca primarul Constanței să fie sancționat în PSD.

"E regretabil, sigur, în general, că nu e normal să înjuri pe cineva. Dar repet, nu e Mazăre omul care să impună prin felul lui de a fi frică, groază, intimidare, ferească Dumnezeu!".

Întrebat dacă Radu Mazăre ar trebui sancţionat în partid, Sârbu a răspuns: "Nu cred că se pune problema. Nici n-avem noi timp acum de lucruri din astea. Probabil o să aibă cu preşedintele partidului o discuţie. Acum ce să facem, să facem o şedinţă de partid în care să-l condamnăm pe Mazăre? E problema lui directă cu justiţia. Dacă aşa o administrează, va vedea cum va fi".

Citește și Radu Mazăre înjură procurorii: Mă f.....n c.r pe măta- VIDEO

Vineri, la conferinţa extraordinară a PSD Constanţa, Radu Mazăre a afirmat că nimeni nu ştie dacă va fi liber mâine sau poimâine şi că orice persoană publică poate fi ridicată cu mascaţii în orice clipă.

În momentul în care l-a înjurat pe procurorul DNA care a dispus să fie adus la audieri, Mazăre a fost aplaudat de participanţi.

La începutul acestei săptămâni, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost denunţat de procurorii anticorupţie, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunii de presiuni asupra justiţiei, pentru afirmaţiile pe care le-a făcut, vineri.

Citește și DNA, PLÂNGERE PENALĂ lui RADU MAZĂRE. BOGDAN CHIRIEAC: "Sunt de partea DNA"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel