Ilie Sârbu: Moţiunea ar putea fi susţinută şi de şapte sau opt parlamentari ai puterii

Şapte sau opt parlamentari ai puterii „tatonează terenul“ şi discută cu PSD pentru o eventuală susţinere a moţiunii de cenzură, a declarat, joi, la RFI, liderul PSD Ilie Sârbu.

"Sunt deja mulţi colegi, mulţi, sigur, la proporţia noastră de la Senat, la Cameră poate sunt puţini, dacă vorbim de şapte-opt oameni, care deja îşi pun această problemă. Şapte-opt oameni care tatonează terenul, discută cu noi, unii sunt speriaţi, încă mai există această frică, această teroare, care a intrat în sufletul românilor, nu numai al politicienilor, că nu se ştie în ce secundă se poate face un dosar oricăruia dintre noi. Sunt încă sub impulsul acestei mentalităţi, dar unii sunt hotărâţi", a declarat Ilie Sârbu la RFI România, citat de Mediafax.

El a susţinut că parlamentarii puterii se gândesc la faptul că trebuie să dea socoteală în faţa alegătorilor din propriile colegii pentru situaţia economică a ţării. Ilie Sârbu a mai spus că parlamentarii care "tatonează terenul" sunt din toate partidele aflate în Guvern.

"Oamenii sunt de la PDL, de la UNPR, chiar de la UDMR sunt oameni care stau pe gânduri la ora actuală. De data asta, argumentele nu sunt ale noastre, noi doar confirmăm. Argumentele vin din partea dânşilor, care ne spun ceea ce spunem şi noi, că nu se mai poate, că nu există o direcţie bună în care merge România, că actualul Guvern nu e capabil să scoată ţara din criză. Deci, nu încercăm noi să-i convingem sau să-i seducem politic, aşa cum se mai întâmplă, cu diverse promisiuni. Noi avem o discuţie prietenească, chiar bărbătească, le explicăm că văd şi ei ce se întâmplă. Argumentele de data aceasta sunt de partea lor", a susţinut Ilie Sârbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel