Ilie Sârbu, la DNA într-un dosar al lui Ioan Niculae

Fostul senator PSD, Ilie Sârbu,  este audiat, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi audiat într-un dosar al miliardarului Ioan Niculae.

"Am fost citat în calitate de martor", a declarat acesta, la intrarea în sediul DNA.

Anterior, în acelaşi dosar au mai fost audiaţi fostul ministru Adriean Videanu, şi fostul secretar de stat în Ministerul Economiei, Claudiu Constantin Stafie.

Audierile sunt în dosarul în care sunt anchetaţi omul de afaceri Ioan Niculae, patron al grupului SC Interagro SA, şi Gheorghe Bunea Stancu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila, şi în care, în luna iulie, au fost efectuate mai multe percheziţii.

[citeste si]

Gheorghe Bunea Stancu este acuzat de trafic de influenţă, iar Ioan Niculae de cumpărare de influenţă, în formă continuată, instigare la evaziune fiscală şi la spălare de bani.

În dosar s-a început urmărirea penală şi faţă de: Nicoleta Toncea, preşedinte al SC Interagro, pentru complicitate la evaziune fiscală şi la spălare de bani, Viorel Bărac, director general, şi Adriana Guţă, director economic, ambii în cadrul aceleiaşi firme, dar şi faţă de SC Interagro SA, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel