Ilie Sârbu îl amenință cu dezvăluiri pe Băsescu

ilie sarbu
ilie sarbu

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat în plenul Senatului că președintele Traian Băsescu a întrecut orice limită când a ales să amenințe social-democrați și l-a avertizat pe șeful statului că va dezvălui câte un episod "neplăcut" din viața acestuia când va "depăși limita bunului simț".

"Omul ăsta merită să fie pus la punct, să nu mai iasă aşa cum doreşte, să nu mai arunce cu jigniri în stânga şi dreapta, şi mai ales - când au fost jigniri am mai acceptat, ne-am obişnuit în ultimii ani de zile cu Băsescu care jigneşte pe toată lumea - dar când a trecut la alt registru, la ameninţări, chiar că nu mai e de acceptat

Social-democratul a afirmat că mai urmează doar ca șeful statului "să ia un pistol și să împuște pe cineva într-o zi".

"Faceţi o mică greşeală, nu îl apăraţi o dată şi vedeţi cum vă ameninţă şi vă scoate cine ştie ce, nici nu visaţi. E, de asta cred eu că ar trebui să conştientizăm cu toţii că, dincolo de ceea ce ne desparte, de doctrinele noastre de partid, că nu se mai poate. Ce să mai facă? Decât să ia un pistol şi să împuşte pe cineva, într-o zi", a spus Ilie Sârbu. El a adăugat că ameninţarea la adresa senatoarei Gabriela Firea nu poate fi calificată decât în termeni "duri", conform Mediafax.

Sârbu a arătat că de acum înainte să nu va scăpa prilejul să contraatace dacă președintele va mai lansa lovituri.

"De acum, de câte ori iese din limita bunului simț îi voi da o replică, o să îl doară enorm de mult, pentru că știu foarte multe lucuri din contactul direct cu dânsul. Nu mai pot să-l iert pentru că el nu are limite. De data asta am decis ca, atunci când iese, să ies şi eu, a doua zi, să îi mai amintesc câte un eveniment, puţin plăcut, ce e drept, şi el să vină să mă contrazică, că nu e adevărat, nu e adevărat ce spune domnul Sârbu. Îi va fi foarte greu, pentru că nu am fost niciodată singur, şi sunt convins că nu mai ştie cine a fost acolo şi cine ar putea să confirme ce spun eu", a declarat Ilie Sârbu.

Citește și: Ilie Sârbu: Băsescu se apropie de demență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel