Ilie Sârbu: Ce ascunde Klaus Iohannis

ilie sarbu
ilie sarbu

Senatorul Ilie Sârbu susține că liberalul  Klaus Iohannis și-a început campania pentru alegerile prezidențiale la fel ca președintele Traian Băsescu...

... cu o minciună.

Ilie Sârbu s-a referit la vizita lui Klaus Iohannis la Traian Băsescu și la mărturisirea că nu s-a mai întâlnit cu președintele din 2008. 

"Am văzut cu toții cum Klaus Iohannis și-a început campania: cu o minciună! Așa vrea să ducă această campanie, cu minciuni? Așa vrea să ajungă președinte, mințindu-i pe români? Când spui că nu ai vorbit cu Traian Băsescu din 2008, iar tu de fapt te-ai văzut cu acesta în 2011 – la Sibiu, pe 29 octombrie – și în 2014, la vila Lac, înseamnă că ascunzi ceva. Practic, Klaus Iohannis și-a început campania cu o minciună, exact ca Traian Băsescu în 2004. Nu cred că a uitat cineva celebrul moment «dragă Stolo». Pe zi ce trece apar noi confirmări că Iohannis este candidatul lui Traian Băsescu și că singurul proiect al prezidențiabilului alianței PDL-PNL este Băsescu premier și continuarea regimului acestuia", afirmă senatorul Ilie Sârbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel