Ilie Sârbu: Bătălia pe zona de dreapta, mai dură decât poate ne aşteptam noi

PSD nu se aștepta ca bătălia pe zona de dreapta să fie atât de dură în contextul acestor alegeri prezidențiale, motiv pentru care nici nu se teme de o mobilizare a dreptei în turul doi. 

"Aşa cum arată dreapta la ora actuală, nu sperie pe nimeni. Bătălia se dă pe zona de dreapta şi e destul de dură, mai dură decât poate ne aşteptam noi, între candidate care au fost prietene, între candidaţi care au fost în acelaşi partid", a declarat, miercuri, la RFI, liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Liderul social-democrat a susținut, totodată, și că partidul său nu exclude noi alianțe cu partide mai mici sau ONG, "dacă mai e cazul", pentru ca Victor Ponta să nu aibă probleme în turul doi al alegerilor prezidențiale.

"N-avem emoţii, pentru că am văzut cum arată dreapta (...). Noi avem sarcina, noi, ca activ al partidului, noi, ca alianţă, să facem ceea ce trebuie să facem în aşa fel încât candidatul nostru în turul doi să nu aibă probleme. Să facem şi anumite alianţe, dacă mai e cazul, cu anumite partide mai mici, ONG-uri, o să vedem", a spus Sârbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel