Ilie Sârbu: Băsescu nu avea cum să controleze Serviciile

ilie-sarbu
ilie-sarbu

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat într-un interviu pentru Revista 22 că Traian Băsescu nu a controlat serviciile secrete, așa cum susțin unii membri ai USL, admițând însă că ar putea exista o ”influență”, că un anumit serviciu ar putea avea ”simpatii”.

”N-am susţinut eu asta niciodată (că Băsescu controlează serviciile - n.r). În ieşirile publice, când încercam să explic lucrurile astea şi lumea nu înţelegea şi se precipita, am atras atenţia de fiecare dată că serviciile secrete româneşti nu mai sunt serviciile izolate ale unei ţări care trăieşte în Estul Europei, ci sunt serviciile secrete integrate în NATO, în UE. Cu problemele pe care le au desigur, că nu e o adunătură de maici”, spune senatorul.

”Nu avea cum să controleze serviciile”, a reiterat el, răspunzând unei întrebări.

”Nu le controlează nimeni nici acum. N-ar fi cel mai indicat Roşca Stănescu să vorbească despre servicii, atâta vreme cât ştim de unde a provenit şi cam ce-a făcut. Eu vă spun că serviciile sunt controlate doar de comisiile parlamentare de control. În afară de asta, de nimeni. În rest, că mai e o influenţă... Nu sunt naiv acum să cred că un anumit serviciu nu poate să aibă o simpatie pentru Băsescu sau pentru Ponta, că aşa e viaţa făcută, dar control...?!”, a mai declarat Ilie Sârbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel