Ilie Sârbu: Băsescu are nevoie de un consult. "Ceva nu funcţionează"

ilie sarbu
ilie sarbu

Ilie Sârbu a declarat, marţi, că Traian Băsescu ar avea probleme de sănătate, ultimele decizii ale acestuia arătând că "ceva nu funcţionează" şi a susţinut că preşedintele are nevoie de "un consult". Liderul senatorilor PSD a ţinut să precizeze că poziţia pe care a exprimat-o este una personală.

"Cred că rapid are nevoie de un consult. Asta e singura variantă pe care o văd, restul sunt lucruri pe care, sigur, le putem discuta. Constituţia ne permite să luăm şi alte măsuri, dar cred eu că ar trebui prima dată să se preocupe de propria sănătate. Toate deciziile pe care le-a luat în ultima vreme ne arată că ceva nu funcţionează", a afirmat Sârbu.

 El a întrebat retoric de ce la conferinţele de la Palatul Cotroceni şeful statului este filmat de o singură cameră de luat vederi.

 "Să vă lase să-l filmaţi, pe mine mă filmează în toate unghiurile, are vreun motiv special? Deci, astea sunt... Sigur, nu ne-am aşteptat că sănătatea sau vreo problemă de sănătate influenţează în aşa mod şi decizia politică", a mai declarat liderul senatorilor PSD.

 El a fost întrebat dacă sugerează înfiinţarea unei comisii medicale care să analizeze starea de sănătate a preşedintelui.

 "Ar fi nevoie de o comisie care să... Nu am sugerat că facem noi comisie, ea este una anuală. Ştiţi bine că o comisie anuală verifică starea de sănătate a preşedintelui. Acuma ştim şi noi cum se fac comisiile astea", a răspunsul liderul senatorilor PSD.

 De asemenea, întrebat dacă nu are încredere în ceea ce spun medicii de la Spitalul Militar, Ilie Sârbu a răspuns: "Vedeţi, dumneavoastră mergeţi ca Băsescu, dintr-una într-alta (...) Nu trebuie medicii, că noi îl vedem că nu e sănătos. Şi dumneavoastră îl vedeţi".

 Totodată, el a fost chestionat la ce se referă atunci când spune că Traian Băsescu nu e sănătos, dacă se referă la vreo problemă care să-i afecteze judecata.

 "Acuma vă faceţi că nu aţi înţeles. Atunci o lăsăm aşa... Sunt convins că analizele domnului Băsescu şi în continuare vor ieşi foarte bine, numai că noi vedem în realitate că nu arată ca un om sănătos", a replicat Sârbu.

 El a mai declarat că nu mai există "coabitare" în acest moment şi nu crede că se poate ajunge la o înţelegere "pe termen lung" cu Traian Băsescu.

"Cu Băsescu nu există soluţii, fiindcă nu sunt de durată, sunt improvizate, sunt în funcţie de interesul personal, îl deranjează şi succesul României, îl deranjează şi atunci când cineva se întreabă ce face, de unde are bani familia lui, deci cu el nu se poate vorbi cum s-ar discuta cu un om aşezat, un om echilibrat, un om normal. El e om de conflict, trăieşte din conflict, a ajuns unde a ajuns urcându-se pe cadavrele unora din propriul partid. Ce să vorbim de Băsescu, de moralitatea la Băsescu?", a afirmat Sârbu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel