Ilie Năstase: Voiam în PE, dar listele erau pline

Ilie Năstase și-ar fi dorit, după cum a mărturisit, luni, la RFI, să reprezinte România în Parlamentul European, însă a trebuit să-și încerce norocul la alegerile parțiale organizate tot duminică, simultan cu alegerile europarlamentare, deoarece listele erau pline.

"Eu voiam să merg la Parlamentul European, dar cum nu s-a putut pentru că listele erau pline, am zis că încerc aici", a declarat Ilie Năstase, candidatul USD pentru mandatul de senator din Colegiul 8 din Secorul 4 al Capitalei la alegerile parțiale de duminică. 

Citește și Provocare inedită din PMP pentru Ilie Năstase

Potrivit unor surse social-democrate citate de Mediafax, Ilie Năstase a câștigat bătălia electorală în Colegiu, și se va lupta în Parlament pentru modificarea legii sportului sau pe cea a sponzorizării.

Citește și De ce vrea Ilie Năstase în Parlamentul European

Precizând pentru sursa citată că nu a avut emoții la acest scrutin electoral și că se va lupta în Parlament pentru modificarea legii sportului sau pe cea a sponzorizării, Năstase, întrebat fiind cât de greu îi va fi să se adapteze vieții de om politic, a răspuns: "Eu cred că politica nu este o meserie şi eu vreau să nu fie în continuare o meserie, vreau să pot să fac ce am făcut în tenis. Dacă pot să fac puţin şi asta în politică, e bine".

Năstase, fără compromisuri

De asemenea, întrebat dacă e pregătit pentru compromisurile din politică, Năstase a explicat: "Vin din sport, unde nu există aşa ceva. Ori câştigi ori pierzi. Aşa că nu am acceptat compromisuri".

Ilie Năstase se pare că a câștigat mandatul de senator din colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei, post rămas vacant după demisia din Senat a lui Dan Voiculescu, devansându-i astfel pe ceilalți contracandidați: Constantin Petru Luhan (PDL), Cristina Pastramă (PNL), Ruxandra Maria Dragomir (PMP), Iulian Crăciun (PNŢCD), Aurel Cristian Rădan (FC) şi Gheorghe Chiran (PPDD).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel