Ilie Năstase vede o problemă cu Simona Halep: Vom vorbi despre asta

Ilie Năstase a spus că va conta mult pe Simona Halep în meciul cu Belgia din februarie, precizând că problema o reprezintă alcătuirea echipei de dublu.

"Fetele cam știu ce au de făcut. Eu pot să le încurajez în momentele mai grele de pe scaun, altceva ce să le spun? Nu voi fi antrenor, eu doar o să stau pe scaun. Ele toate au antrenori, iar dacă aceștia le mai strigă câte ceva, nu o să mă bag eu. În meciurile respective o să mă bag, dar la altceva nu. Dacă trebuie să vorbesc, vorbesc, dacă nu, nu mă mișc, mă fac statuie mută. Am fost anul ăsta la Roland Garros și le-am văzut pe fetele noastre și pe cele din Belgia. Acum așteptăm să vedem rezultatele de la Australian Open, să vedem în ce formă sunt acolo, iar apoi vom putea discuta mai mult. Simona este numărul 1 în echipă și normal că voi conta pe ea foarte mult. O să fie problemă la dublu probabil. Încă nu am discutat despre dublu, dar o vom face în următoarele săptămâni", a spus Năstase, prezent duminică seara la Gala Tenisului Românesc, notează Agerpres.

[citeste si]

Întrebat dacă o va convoca pe jucătoarea Sorana Cîrstea, cea care a spus că numirea lui în locul Alinei Tecșor în postura de căpitan nejucător este ciudată și suspectă, Ilie Năstase a răspuns: "Nu știu cine a zis, ce a zis, dar eu o să fac echipa după clasament. Dacă Sorana intră, eu o iau, nu am nicio problemă. Dar dacă nu intră, eu nu fac concesii, așa cum se făceau înainte probabil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel