Ilie Năstase se dezlănțuie: Să i se retragă toate titlurile câştigate

Ilie Năstase o critică pe Maria Sharapova în urma veștii că rusoaica a picat un test antidoping. El este de părere că sportiva ar trebui să primească o pedeapsă aspră, aceea de a i se retrage toate titlurile câștigate.

"Ar trebui să i se retragă toate titlurile câştigate, nu a fost corect faţă de celelalte sportive. Poate că mergea în continuare aşa, dacă nu era controlată acum. Nu ştiu dacă a fost neatenţie din partea ei sau a staff-ul său, dar ştiu sigur că sportivele din top nu prea sunt controlate anti-doping. Sunt de acord cu Jennifer Capriati, că ar trebui să i se retragă toate titlurile câştigate, nu a fost corect faţă de celelalte sportive. Nu cred totuşi că acel medicament a ajutat-o atât de mult să câştige turnee mari în ultimul deceniu. Dacă ar fi aşa bun, l-am lua cu toţii.

Nu ştiu dacă Simona Halep ar fi în măsură să ceară titlul la Roland Garros în 2014, alţii ar trebui să se ocupe de asta. Cu ce mă "dopam" pe vremea mea? Beam o bere rece, iar dacă îmi mai era sete, luam şi un vin roşu", a povestit Ilie Năstase pentru Puterea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel