Ilie Năstase, propunere ȘOC pentru Steaua

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Ilie Năstase a propus în emisiunea ProSport LIVE de marți, schimbarea numelui echipei Steaua Bucureşti, pentru încetarea conflictului cu reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei şi ai Minsterului Apărării Naţionale.

"Propun ca Stelei să nu i se mai spună FCSB, ci FCB. FC Bucureşti, ca la Barcelona. Hai să scoateam «S»-ul acela de acolo dacă deranjează. În curând cred că o să am o discuţie cu noul ministru al Apărării. Nu e normal ce se întâmplă. Lăsăm echipa să se antreneze pe unde poate?", a declarat Ilie Năstase, citat de Mediafax.

Năstase crede că eventuala revenire a lui Tamaş ar ajuta Steaua: "Tamaş este un jucător bun, nu mă interesează ce face în viaţa personală atât timp cât îşi face treaba pe teren".

[citeste si]

Năstase a comentat ironic amicalul pe care naţionala României îl va susţine, marţi seară, în compania echipei Zimbru Chişinău şi consideră că ar fi fost mai bine ca "tricolorii" să joace un meci de pregătire cu Steaua. "E o bătaie de joc cantonamentul naţionalei. Zimbru Chişinău este un adversar foarte puternic. Mai bine juca echipa naţională cu Steaua într-un meci amical", a mai precizat Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel