Ilie Năstase, în câștig sau în pierdere după ieșirea nervoasă de la FED Cup?

ilie nastase dece
ilie nastase dece

Ilie Năstase ține astăzi prima pagină a ziarelor din țară și nu numai. Și presa internațională vorbește despre isprava fostului jucător de tenis. Acesta a avut o ieșire în stilul care l-a consacrat, la meciul dintre România-Marea Britanie din cadrul FED Cup, care a dus la eliminarea acestuia din arenă, dar și la retragerea acreditării de către Federația Internațională de Tenis.

Întrebarea este: Are fostul număr 1 mondial de pierdut sau de câștigat în urma acestui incident?

Potrivit BBC, Ilie Năstase a fost auzit în timp ce făcea comentarii cu tentă rasistă la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams. "Să vedem ce culoare va avea: cea a ciocolatei sau cea a laptelui.", ar fi spus acesta.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, acesta a spus că BBC a inventat toată povestea.

Astăzi, la meciul dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta, Ilie Năstase a adus injurii jucătoarelor Marii Britanii și a fost dat afară din arenă de forțele de ordine. În urma celor două evenimente, Federația Internațională de Tenis i-a ridicat acreditarea fostului tenismen.

În aceeași intervenție telefonică, Năstase a punctat de mai multe ori că ”face muncă benevolă”. Întrebat dacă se așteaptă la o sancțiune, aceasta a spus că nu poate fi sancționat de Federația Internațională de Tenis: ”Ce să-mi facă? Să îmi ia caii de la căruță?”.

Într-adevăr, fostul număr 1 mondial nu poate primi nicio sancțiune. Să fie atunci aceasta o strategie de marketing? Năstase ar putea avea de câștigat în urma ultimelor evenimente care îl au în prim-plan. Cap de afiș în presa internațională, acesta poate atrage numeroși pasionați de tenis care și-l doresc ca partener.

Reamintim faptul că Năstase a câştigat în jur de 2 milioane de euro din tenis, dar din când în când mai pune mâna pe racheta de tenis de trei sau patru ori pe an şi să se „dueleze” cu jucători de aceeaşi talie și nu numai.

Nu doar de plăcere, ci şi pentru bani, întrucât fostul mare tenisman cu 7 titluri de Grand Slam câştigate la simplu şi la dublu, este răsplătit cu zeci de mii de euro.

Anul trecut, Ilie Năstase a „punctat” trei meciuri demonstrative, dintre care unul în România. El s-a duelat cu Sergi Bruguera, Henri Leconte şi Mansour Bahrami, la Real Club de Polo din Barcelona, iar pentru cele două zile acesta se pare că ar fi primit în jur de 15.000 de euro.

Un alt meci demonstrativ jucat alături de alte legende ale tenisului mondial sau austriac, precum Marc Rosset, Alex Corretja, Marco Chiudinelli. Cum era de aşteptat, Năstase a încasat din nou o sumă frumuşică, de peste 10.000 de euro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel