Ilie Năstase dezvăluie unde a greșit Simona Halep în meciul cu Maria Sharapova

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Ilie Năstase ştie unde a greşit Simona Halep în meciul cu Maria Sharapova şi a analizat cauzele înfrângerii suferite de româncă la Singapore. Sportiva noastră a ratat pentru a șasea oară şansa să o învingă pe rusoaică într-o confruntare directă și s-a recunoscut învinsă, scor 4-6, 4-6.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Multă lume a opiniat de ceva vreme că Simona Halep a dezvoltat un adevărat "complex Sharapova", în sensul că, indiferent cât de bine pregătită ar fi, nu va reuşi să se ridice din punct de vedere mental pentru un duel cu celebra rusoaică.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Numărul 2 mondial nu este însă de acord cu această variantă, iar înainte de meci şi-a exprimat optimismul legat de "spartul gheţii" în duelurile cu singura mare sportivă pe care nu a învins-o încă: "Am gânduri pozitive legate de acest meci. Am o şansă și știu cum să joc împotriva Sharapovei acum", a afirmat sportiva noastră după disputa cu Flavia Pennetta, din primul joc al Grupei Roșii, câştigat cu 6-0, 6-3.

[citeste si]

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Fostul mare campion Ilie Năstase crede însă că această declaraţie a fost o greşeală. El consideră că, astfel, Maria Sharapova a fost mult mai motivată şi concentrată pentru confruntarea de marţi. Chiar dacă nu a mai avut un turneu "în picioare" de la Wimbledon, MaSha a jucat cu inima şi a găsit răspuns la orice lovitură a româncei.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. "Nu trebuia să fi declarat înaintea meciului că e momentul să o învingă, asta a motivat-o mai tare pe rusoaica Sharapova. Nu cred că e vorba de un blocaj mental atunci cand vine vorba de Sharapova, poate o reîntâlneşte în finală şi poate o învinge. Mai întâi trebuie să aibă grijă de meciul cu Radwanska", a explicat fostul lider ATP, citat de prosport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel