Ilie Năstase, avertisment cumplit pentru Simona Halep

Ilie Năstase, fost număr 1 mondial ATP, își face griji cu privire la starea de sănătate a tenismenei numărul 2 WTA, Simona Halep. 

"Ea poate chiar să termine cu tenisul. Trebuie să se refacă complet! În fiecare an e aceeaşi problemă. Eu, de exemplu, am stat 6 luni. Am strîns din dinţi. Mi-a zis doctorul că dacă nu stau 6 luni, nu mai joc tenis. Ar trebui să aibă grijă, mai ales pe ciment, care e foarte periculos pentru articulaţie şi pentru toţi muşchii, nu numai pentru gleznă. Eu cred că ea acum îşi face probleme cu piciorul stâng. Am mai spus asta şi nimeni nu mă ascultă: eu dacă aş fi în locul antrenorului sau a cui o sfătuieşte, întâi m-aş face bine, să nu îmi fie frică să alerg în stânga sau în dreapta că nu poate piciorul", a spus Ilie Năstase la DigiSport, potrivit gsp.ro

[citeste si]

"Nu putem să ne propunem să avem cea mai bună formă la un turneu de Grand Slam. Ar fi prea frumos. Dacă Simona va câştiga turneul de la Sydney, e un lucru de încredere, intră în Grand Slam cu un turneu câştigat, dar nu îţi garantează nimeni cea mai bună formă", a adăugat Ilie Năstase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel