Ilan Laufer s-a întâlnit cu timișorenii. Ce le-a transmis oamenilor de afaceri

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer a transmis printr-un comunicat pe rețelele sociale sosirea celei de-a doua ediții a conferințelor Smart Start USA la Timișoara. 

A doua editie a conferințelor "Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești" a ajuns, astăzi, la Timișoara.

Comunitatea de business timișoreană a avut posibilitatea să afle de la Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului, oportunitățile concrete de a dezvolta afaceri pe piața americană, precum și ultimele informații despre programul si înscrierea în platforma Smart Start USA.

La evenimentul organizat la Universitatea de Vest din Timișoara au participat peste 100 de antreprenori,bucurându-se de implicarea totala a domnului Adrian Pășcuță, director executiv AIMMAIPE Timișoara și a Universității de Vest din Timișoara.

Despre Smart Start USA



Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare, rămânând singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite. Smart Start USA sprijină dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, internaționalizarea companiilor autohtone, precum  și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane.

Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul:  https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA', a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Europarlamentare 2019. Ilan Laufer: Fermierii români primesc cu 100 de euro mai multă subvenție pe hectar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel