Ilan Laufer: PNL taie din rădăcini Start-up Nation! Fiecare zi cu Cîțu la Finanțe e o zi în care România pierde!

Ilan Laufer / Foto Facebook
Ilan Laufer / Foto Facebook

„PNL taie din rădăcini Start-up Nation”, avertizează Ilan Laufer.

„Au mințit când au anunțat că vor tăia numărul de granturi StartUp Nation de la 10.000 granturi/an la 5.000 granturi/an. Au tăiat aproape tot! Rămân doar 1.000 de granturi/an și acestea nu sunt sigur că vor mai fi”, și-a început astfel Ilan Laufer (Platforma Social Liberală) mesajul publicat marți, 11 februarie, pe contul de Facebook. 

„Prin Programul de guvernare asumat de guvernul Orban II”, continuă Ilan Laufer, „PNL taie din rădăcini Start-up Nation, cel mai de succes program de susținere a micilor antreprenori, prin care zeci de mii de români au primit șansa de a dezvolta afaceri de la zero, creând peste 50.000 de locuri de muncă”.

Ilan Laufer suține că „fiecare zi cu Florin Cîțu la Finanțe este o zi în care România pierde sume uriașe de bani și credibilitate”. „Fiecare zi cu Cîțu în fruntea finanțelor țării este o zi în care românii devin mai săraci”, a adăugat acesta. 

„Platforma Social Liberală este singura formațiune care pune la dispoziția românilor un proiect de țară pentru următorii 10 ani care are ca prioritate sprijinirea antreprenorilor români. Proiectul de țară România 10 în 10 este șansa de dezvoltare a capitalului românesc”, a conchis Ilan Laufer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel