Ilan Laufer, gest după scandal. Chirieac: A dat înapoi, în interesul României

Ilan Laufer și-a publicat certificatul de naștere după ce a fost acuzat că nu a fost născut în România. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat gestul lui Ilan Laufer, la Antena 3, în emisiunea ”Ediție Specială”. 

Ilan Laufer și-a publicat certificatul de naștere care dovedește că a fost născut în România. El spune că-și alege astăzi cuvintele cu prudență, precizând că a avut o reacție la cald, bazată pe o încărcătură emoțională. Vezi aici mai mult: Ilan Laufer a prezentat dovada: Rămân implicat. FOTO

”Oare de ce era nevoie de acest gest? Și dacă dl Ilan Laufer se năștea în Israel, dar era cetățean român, cu ce schimba asta lucrurile? Dl Ilan Laufer încearcă să pună capăt speculațiilor aberante care s-au făcut la adresa dânsului și să rezolve și un posibil conflict internațional în care s-ar afla România. Ce a făcut dânsul e corect, intră în linia comunității din România, care a spus din primul moment că e o reacție emoțională, dar în continuare nu avem o justificare a respingerii lui Ilan Laufer, care a mai fost ministru în Guvernul României. De ce a fost respins de această dată? Deci Ilan Laufer închide prima declarație pe care a făcut-o în așa fel încât România să nu fie afectată” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

”Nu s-a stins nimic”

În intervenția telefonică, analistul politic a mai spus: ”Ilan Laufer a dat înapoi în interestul României. Nu mai este un fost ministru și potențial viitor ministru care-l acuza pe președintele României de antisemitism, acum spune că-și alege cuvintele cu grijă, deci nu mai spune nimic despre antisemitism, și că a avut o reacție emoțională, așa cum au spus și membrii marcanți ai comunității evreiești din România. Nu se închide scandalul. Toate gesturile făcute de către președinte sunt insuficient explicate: blocarea mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, întâlnirea apărută în presa israeliană Iohannis-Merkel, în care doamna Merkel i-ar fi cerut să blocheze mutarea ambasadei, declarația nefericită cu Dragnea negociază cu niște evrei în secret. Nu s-a stins nimic, poporul evreu nu are dreptul să uite, ce a suferit acest popor nu a suferit nimeni în istorie, dar sunt acoperite de o ușoară catifea diplomatică”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel