EXCLUSIV  Ilan Laufer, DECIZIE despre IEȘIREA din POLITICĂ. ”S-a dat un vot, s-a închis discuția”

Ilan Laufer, ministru în Guvernul Tudose, a fost invitatul DCNews. Politicianul a vorbit despre o revenire a sa în mediul privat și ieșirea din politică. 

”A fost o perioadă, cred că sunt șase săptămâni, în care, oricum, în primele săptămâni, am fost aproape de colegii de la minister, de primul ministru Oprea, să-i predau tot ce trebuia predat, a durat și chestia asta, nu a durat o zi, ca să fie foarte clar: a durat ceva, după care am fost alături de echipa de comunicare din PSD și am fost invitat la emisiuni și am rămas alături de colegii mei din Guvern, pe partea aceasta de comunicare a măsurilor. Am așteptat și eu Congresul PSD, mi s-a părut o chestiune foarte importantă și am vrut să rămân în țară, iar după Congres vreau să mă duc și să analizez o revenire a mea în mediul privat” a spus Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. 

”Am realizat lucruri extrem de importante și sunt foarte mândru”

Întrebat dacă a ieșit din politică, el a răspuns: ”Nu știu dacă poți să ieși din politică sau să intri în politică pur și simplu, așa, pe principiul azi am intrat, mâine am ieșit. Nu! Am realizat lucruri extrem de importante, de care sunt foarte mândru, începând cu Start-up Nation și mergând mai departe cu Legea prevenirii, care nu mai permite amendarea contribuabilului în mod automat de către organele statului. În ceea ce privește parteneriatul public-privat, am trecut legea, în acest moment se lucrează la normele de aplicare, la Ministerul de Finanțe.”

[citeste si]

”Îmi doresc să rămân în politică în măsura în care  pot să contribui și să am în continuare un rol. Există o nouă conducere a PSD, eu îi susțin pe toți colegii mei. S-a dat un vot și s-a închis discuția din punctul meu de vedere. Mai departe, orice fel de discuție nu face bine nici PSD-ului, nici României. Sunt convins toți colegii din partid înțeleg lucrul acesta și că-n PSD se va găsi, în scurt timp, o soluție ca lucrurile să meargă spre direcția de concentrare asupra priorităților din programul de guvernare, o comunicare mai bună pe măsurile bune pe care Guvernul le ia.” a mai precizat Ilan Laufer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel