Ilan Laufer: Burse pentru internaționalizarea afacerilor românești

Alexandru Ichim / 21 oct 2019 / 16:51 Salveaza PDF Comentarii
Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer a lansat un program prin care sunt oferite 10 burse Smart Start USA pe an, pentru internaționalizarea afacerilor românești.

Al treilea turneu Smart Start USA în România a început, astăzi, în București, la Camera de Comerț și Industrie a României, printr-o nouă conferință "Smart Start USA – Oportunitati de dezvoltare pentru internaționalizarea afacerilor românești". Antreprenorii din București și Ilfov au aflat noi informații despre programul și platforma de înscriere în comunitatea Smart Start USA.

La conferință au participat Mihai Daraban, președintele CCIR, Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului, secretarul de stat Paula Pîrvănescu și secretarul de stat Gabriela Mihaela Voicilă din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, și Vlad Danciu, director Smart Start USA.

Antreprenorilor prezenți li s-au oferit ultimele informații despre programul Smart Start USA și modele de succes pe piața americană, despre programele guvernamentale de susținere a mediului de afaceri ca să părăsească zona de confort asigurată de piața românească și să se internaționalizeze, informații despre oportunități concrete de afaceri pe piața americană, dar și despre programele de educare antreprenorială în domeniul comerțului exterior.

10 burse Smart Start USA pe an

 

Cu această ocazie, Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului, a lansat o competiție pentru oferirea a 10 burse Smart Start USA pe an, celor mai bune proiecte depuse. Beneficiarii vor pleca în Satele Unite pentru a demara afaceri pe piața americană și se vor bucura de toate facilitățile - cazare, transport și suportarea cheltuielilor pe perioada de incubare de 6 luni.

Într-o dezbatere interactivă, antreprenorii prezenți au primit informații despre pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a deveni membri ai comunității Smart Start USA.

Smart Start USA se adresează antreprenorilor care doresc să-și extindă afacerile pe piețele internaționale, în special pe piața americană.

Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul: https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA.

Program privat care ajută la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite


Smart Start USA este singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind atât dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, cât și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele Romaniei și ale Europei, de a intra pe cea mai mare piață a lumii și a beneficia de oportunitățile de dezvoltare ale acesteia.

În total, până acum, în cadrul misiunilor economice din Statele Unite, au participat aproximativ 150 de companii românești care, prin dialogul direct cu reprezentanți ai administrației locale și ai comunității de business americane s-au familiarizat atât cu oportunitățile concrete de afaceri, cât și cu particularitățile economice și legislative reale ale pieței americane. În urma acestor dialoguri, pe subiecte din industria IT, logistică, imobiliare, industria prelucrătoare, textile și industria alimentară, ideile de extindere pe piața americană au fost puse în practică, transformând planurile de afaceri în business-uri de succes.

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24