Ilan Laufer, atac la Jean-Claude Juncker: România devine Stat Satelit la Sateliții EU

Crişan Andreescu / 01 feb 2018 / 17:45 Salveaza PDF Comentarii

"Jean-Claude Juncker, evident dezinformat de "anti-români", amenință România cu "schimbarea termenilor despre MCV și aderarea la spațiul Schengen ". Care sunt aceia, D-le Juncker?", scrie Ilan Laufer, fostul ministru al Mediului pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat pe Facebook.

"Mai cooptați și alte state europene, care să se opună din oficiu atunci când vine vorba de dezvoltarea României? Amenitarile vor fi transpuse în fapte în cazul în care Parlamentul va rămâne suveran și va continua să legifereze în conformitate cu Constituția.

Cu această ocazie, pilotul Juncker calcă puternic ambreiajul "european" și schimbă Europa celor două 2 viteze într-o Europă cu 3 viteze, situație în care România devine Stat Satelit la Sateliții EU.

Urmând logica D-lui Juncker, poate mai bine am face un referendum pentru desființarea Parlamentului și transferarea atribuțiilor acestuia către Comisia Europeană. Așa ar face sens pentru toate țările-satelit la sateliți, care vor să fie bine văzute de "soarele european", în jurul căruia orbitează marile "planete ale Europei". Țările mai puțin dezvoltate sunt împinse, astfel, de pe orbita centrală pentru a deveni sateliții sateliților lui Juncker.

[citeste si]

După aceste declarații este foarte clar că noile viteze de dezvoltare ale Uniunii Europene sunt direct proporționale și cu respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor europeni, pe viteze cum dictează "soarele": unii da, alții mai puțin.

În anul Centenarului trebuie să înțelegem că fără unitate națională nu vom conta niciodată pe plan extern, iar atât timp cât România nu contează pe plan extern nici drepturile și libertățile cetățenilor nu vor fi respectate", precizează Ilan Laufer, unul dintre cei mai performanți  miniștri ai Guvernului Mihai Tudose.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22