Ilan Laufer, apel pentru români: A venit momentul. Acum mai mult ca oricând

Ilan Laufer a lansat un apel pentru români, pentru proiectul "România 10 în 10".

"Dragi prieteni, Vă rog pe fiecare dintre voi să îmi fiți alături, acum mai mult ca oricând! Împreună cu Alexandru Ion Coita vom lansa săptămâna viitoare la Cluj-Napoca proiectul nostru pentru România. Proiectul „România 10 în 10" ne va duce acolo unde ne este locul, printre cele mai prospere 10 state europene!", a scris Ilan Laufer pe pagina de Facebook. 

Pact pentru creșterea veniturilor

"Vom propune un pact pentru creșterea veniturilor populației și eliminarea decalajelor față de statele din vestul Europei. Vom avea ca prioritate renașterea capitalului românesc și o mult mai bună relație cu investitorii strategici. Vom crea cadrul legislativ pentru întoarcerea tuturor românilor din Diaspora care vor să își facă un viitor mai bun în țara lor. Vom milita pentru un patriotism autentic, pornind de la valorile și simbolurile acestui popor", a mai adăugat el. 

Construim pentru România

"Veniți în număr cât mai mare alături de noi și dați mai departe această invitație tuturor românilor onești și patrioți care vor să facă ceva pentru țara noastră. Pentru a adera la Platforma Social Liberală, vă rugăm să ne transmiteți CV-ul la adresa de e-mail [email protected] . A venit momentul să construim pentru România! Începem împreună", a mai scris Luafer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel