Ilan Laufer, anunţ sumbru despre Start Up Nation: Asta va fi prima măsură

Florin Răvdan / 11 oct 2019 / 19:33 Salveaza PDF Comentarii
Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer a făcut un anunţ sumbru despre programul Start Up Nation, explicând care va fi prima măsură a noii guvernări. 

"Această va fi PRIMA măsură pe care o va lua noul Guwener PNL.

Noul Guwener PNL va elimina programul Start-up Nation, cel mai de succes program pentru tinerii antreprenori și IMM-uri din istoria României.

Domnul Florin Citu nici nu poate concepe că tinerii antreprenori să înceapă o afacere pe cont propriu prin intermediul Strat-Up Nation, care alocă sprijin pentru 10.000 de IMM-uri românești anual, cu un buget de apox 400 mil dolari/an. Domnule Citu, cu toată dragostea, verificați datele și vedeți că aceste companii funcționează și returnează întreagă suma la stat în mai puțîn de 3 ani din taxe și impozite, iar economia și capitalul românesc cresc. Va deranjează că SUN a dat naștere unor proiecte absolut incredibile care au demonstarat abilitatea, talentul și capacitatea antreprenorilor români?

Vreți să loviți în antreprenorii români și în capitalul românesc ?

Domnule Cîţu chiar vreți să eliminați un program care creează peste 20.000 locuri de muncă anual pentru CAPITALUL ROMÂNESC și să le "mutați" la CAPITALUL STRĂIN , adică la MULTINAȚIONALE???

Voi cică sunteți de DREPATĂ. Să va fie RUȘINE!!!

RIP Start-up Nation", a scris Ilan Laufer pe Facebook. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24