Ilan Laufer, anunț despre Smart Start USA

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer a făcut un anunț despre Smart Start USA.

”Smart Start USA pornește într-un nou turneu de promovare a programului care susține companiile românești să demareze afaceri cu parteneri de pe piața americană.


Pentru a da șanse cât mai mari comunității de afaceri autohtone să se dezvolte prin parteneriate de succes pe piețele străine, Smart Start USA pornește în al treilea turneu de prezentare a programului și etapelor de înscriere pe platformă.


Împreună cu echipa de proiect și partenerii vom avea prima întâlnire din acest turneu cu reprezentanții mediului de afaceri, la București, într-o nouă ediție a conferințelor "Smart Start USA – Oportunitati de dezvoltare pentru internaționalizarea afacerilor românești", luni, 21 octombrie, ora 12:00 la la CCIR Business Center, Sala Aurel Ghibuţiu, etaj 1, tronsonul II, intrarea D, B-dul Octavian Goga nr. 2, sector 2, București.


Antreprenorii români vor putea să analizeze, într-o dezbatere interactivă, modelele de business care au reușit pe piața americană prin programul Smart Start USA, iar cei care vor să iasă din zona de confort și să se internaționalizeze în Statele Unite ale Americii vor afla care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a deveni membri ai comunității Smart Start USA.


Smart Start USA se adresează antreprenorilor care doresc să-și extindă afacerile pe piețele internaționale, în special pe piața americană.


Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul: https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA”, a spus Ilan Laufer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel