Îl bat pe Ponta la prezidențiale, e încrezătoare Udrea

udrea
udrea

Deputatul Elena Udrea susține că îl poate învinge pe premierul Victor Ponta în orice competiție electorală, inclusiv la alegerile prezidențiale din noiembrie, dacă va fi cazul.

Udrea crede că singura șansă ca PSD să nu dea președintele anul acest este aceea ca dreapta să se coalizeze în jurul lui Traian Băsescu.

"Șansa dreptei este să se unească, să meargă cu un singur candidat care să fie în parteneriat cu Traian Băsescu. E absurd să crezi că poți să dai președintele României fără sprijinul lui Traian Băsescu. Va trebui, dincolo de supărările și orgoliile personale, noi, cei din opoziție, să ne așezăm la aceeași masă și să susținem un singur proiect la prezidențiale. Dacă nu, vom avea PSD peste tot. PSD la Cotroceni, PSD la Guvern, PSD la Cornu și toată țara va trăi 10 ani sub PSD", a spus Elena Udrea, miercuri seară, la B1 Tv.

Numele Elenei Udrea este unul dintre cele vehiculate pentru cursa prezidențială de la sfârșitul anului, deși ea a susținut că nu are de gând să candideze.

Partidul Mișcarea Populară va avea un Congres după europarlamentare din mai, când vor lua o decizie cu privire la prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel