EXCLUSIV  IKEA. Primăria Sectorului 1, în proces cu Jandarmeria. Tudorache: ”Are interese în zonă”

Ema Apostu / 30 ian 2018 / 23:26 Salveaza PDF Comentarii

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a discutat proiectul ansamblului IKEA, care este blocat de către Jandarmerie.


Întrebat cum stau cu PUZ-ul, acesta a răspuns: ”Ei și-au făcut PUZ-ul, cei care doresc să construiască acel ansamblu rezidențial. Da, pot să construiască dacă își fac PUZ-ul. Noi am avut atacat tot PUZ-ul din zona respectivă, dar dacă cineva dorește să își construiască ceva, își face el PUZ-ul, individual, ca să nu mai stea după procedura asta greoaie. (...) Suntem în proces (n.r. cu Jandarmeria). În momentul de față PUZ-ul din zonă este suspendat. (...) Jandarmeria are interese în zonă.”.

”Nu este o decizie politică, este decizia instanței, pe care noi trebuie să o respectăm. Ne judecăm.”, a mai spus primarul PSD.

Acesta a discutat și despre interesele pe care le ar avea Jandarmeria în zonă.

”Primăria Sectorului 1 a făcut un PUZ, exact în spatele pădurii, până în șoseaua de Centură, șmecherii, ca să zic așa, din Jandarmeria la acel moment, asta este o discuție de acum 2-3 ani, ce au zis: 'domne, hai să punem și noi mâna pe un teren din spatele poligonului, să spunem că este zona de protecție a poligonului'. Au atacat PUZ-ul, bănuiesc că aveau interese vizavi de acele terenuri, că este o zonă foarte bună a Sectorului 1. Eu când am ajuns am vorbit cu șefii de la acea dată ai Jandarmeriei și am întrebat: 'domne, care e interesul dumneavoastră?', au zis: 'interesul nostru este să primim acei bani, era vorba de 8 milioane de euro, să-și modernizeze poligonul, după care ei nu ar mai avea nevoie de terenul de protecție din spate. Guvernul a început să aloce acei bani și cei de la Jandarmerie ne-au promis că se retrag din proces. Au spus că se retrag, dar văd că nu s-a întâmplat nimic.”, a mai afirmat Tudorache.

VEZI răspunsul complet:

 

 

[citeste si]

 

VEZI interviul complet:

 loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13