IKEA deschide un nou magazin. VEZI UNDE

Compania IKEA România a cumpărat în 12 iunie terenul pe care va fi construit al doilea magazin IKEA din România.

"Acest pas este rezultatul eforturilor susţinute ale întregii echipe IKEA România, în special ale colegilor din departamentul ce se ocupă de dezvoltare. Și, cum zice o vorbă a noastră în IKEA: mai avem încă multe de făcut", a declarat Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA România, potrivit Forbes.

Terenul are o suprafaţă de aproximativ 13,7 hectare şi este situat în Bucureşti, Sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, nr. 57. Valoarea achiziției este confidențială. 

"Așa cum am mai spus, în mai multe orașe mari din România există potențial ridicat pentru a deschide magazine IKEA. În același timp, magazinul existent în București primește în prezent un număr foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori percepția lor asupra experienței din timpul cumpărăturilor sau este prea departe de unii locuitori din București, care aleg să nu ne mai viziteze din acest motiv. De aceea, am decis să deschidem al doilea magazin tot în București, într-o zonă care oferă acces mai larg către rețeaua de transport în comun bucureștenilor din zonele mai îndepărtate. Bineînțeles că nu ne vom opri aici. Găsirea celui mai potrivit teren în alte localități rămâne pe lista noastră de priorități. Pentru locuitorii din țară, până la deschiderea unor noi magazine, am pus la dispoziție încă din vara anului trecut noul serviciu IKEA Comenzi Online, prin care pot comanda pe website-ul nostru produse IKEA, care le vor fi livrate acasă în termen de doar câteva zile", a adăugat Retail Manager-ul IKEA România, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel