Igaş: Victor Ponta dă dovadă de lipsă de bărbăţie atacând-o pe Roberta Anastase

traian_igas_29410600
traian_igas_29410600

Traian Igaş l-a acuzat pe Victor Ponta de lipsă de bărbăţie după ce pesedistul a ataca-o pe Roberta Anastase. Preşedintele Camerei Deputaţilor a luat decizia normală de a le tăia lefurile parlamentarilor chiulangii şi grevişti ai Opoziţiei, dar se pare că decizia nu a fost una pe placul lui Victor Ponta. Igaş susţine că Ponta a iniţiat acest demers pentru a-l scăpa pe Crin Antonecu, parlamentarul cu prezenţa cea mai scăzută în actualul mandat.

"Tânărul Ponta ameninţă din nou cu demisia din Parlament, dar, de fapt, se comportă deja ca şi cum nu ar mai avea nici o responsabilitate faţă de cei care l-au trimis să le reprezinte interesele în legislativ.

Preşedintele PSD a ales şi şi-a asumat să ridice chiulul la cel mai înalt nivel, alături de colegul său Crin Antonescu, care oricum nu venea la Parlament, cu mult dinaintea declanşării aşa zisei greve a Opoziţiei.

Acum, domnul Ponta a decis să îşi justifice acţiunile atacând-o pe Roberta Anastase într-o manieră puerilă. Constat că Victor Ponta dă dovadă de lipsă de bărbăţie atacând o femeie doar pentru a masca o imensă eroare politică – chiulul masiv din Parlament, al dânsului şi al colegilor săi de Opoziţie, care prin absenţa de la muncă s-au gândit că le demonstrează românilor că sunt potriviţi pentru a scoate România din criză.", a spus Traian Igaş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel