Igaş nu va participa la audierile din Comisia de Apărare

traian igas
traian igas

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a informat vineri Comisia pentru Apărare din Camera Deputaţilor că nu va participa la audierile de miercurea viitoare, întrucât în perioada 25-27 ianuarie se va afla la lucrările Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne la Copenhaga.

"Acesta este primul Consiliu desfăşurat sub coordonarea preşedinţiei daneze, printre subiectele aflate în discuţie fiind identificarea unor soluţii pentru a face faţă presiunii migratorii accentuate la frontierele externe ale Uniunii Europene şi modalităţile de finanţare ale unor instrumente eficiente de combatere a terorismului", se arată în comunicatul MAI.

Ministrul Traian Igaş va avea o întâlnire bilaterală cu omologul danez, ocazie cu care va stabili paşii ce vor fi realizaţi în perioada următoare pentru atingerea obiectivului reprezentat de aderarea României la spaţiul Schengen.

Ministrul Internelor, Traian Igaş, şi mai mulţi membri din conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) urmau să fie audiaţi miercuri, 25 ianuarie, în comisia de Apărare a Camerei Deputaţilor, pentru a da explicaţii în legătură cu violenţele petrecute la protestele din Capitală.  Întâlnirea era programată pentru ora 10.00.

Citește și:

Traian Igaș, chemat la audieri în Comisia de Apărare de la Cameră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel